Stevig en weerbestendig

Onze lichtbakken zijn leverbaar in enkel- of dubbelzijdige uitvoering. Ze worden gemaakt uit geanodiseerd aluminium. Dat betekent dat er aan de oppervlakte een oxidelaag is aangebracht. Deze laag sluit de openstaande poriën af en geeft extra bescherming tegen slijtage en weersomstandigheden. Aluminium is stevig materiaal dat ervoor zorgt dat de buitenzijde van de reclamezuil in samenwerking met de inwendige constructie een stevig en stormvast geheel wordt.

Lichtbak reclame op maat

Onze lichtbakken zijn opgebouwd uit een profiel van 14 of 20 cm breed. Hierdoor is het mogelijk om de lichtbak in vrijwel iedere afmeting te produceren. Dus heeft een afwijkende maat of ontwerp? Geen probleem. In de productiehal van Signlandia wordt uw lichtbak op maat gemaakt. Bent u benieuwd of ook uw specifieke wens mogelijk is? Neem gerust contact met ons op en wij informeren u graag.

Lichtbakken in ieder gewenste RAL kleur

Op onze eigen productielocatie in Nieuwegein maken wij alle lichtreclame, doosletters en lichtbakken zelf. Dat doen wij op een ambachtelijke manier in combinatie met ons moderne machinepark. En met onze eigen spuitcabine kunnen lichtbakken in ieder gewenste RAL kleur spuiten. Geen ontwerp te gek en is vrijwel iedere specifieke wens mogelijk. Van klein tot groot, met of zonder ingebouwde led- of neonverlichting.