Groot formaat en stormbestendig

Als een lichtbak in een dermate grote afmeting geproduceerd moet worden kan het zijn dat het acrylaat technisch of visueel niet mogelijk is. Dan is een doekbak de perfecte oplossing. Deze kunnen wel geproduceerd worden in hele grote afmetingen. Een doekbak wordt gemaakt van een aluminium frame en inwendig verstevigd door middel van een aluminium kokerprofiel. Dit maakt het geheel zo stevig dat de doekbak op een hoog pand of dak ook stormbestendig is. De voorzijde van een doekbak bestaat uit een naadloos opgespannen Ultralon PVC doek. Deze wordt standaard geleverd in het wit (die u zelf kunt voorzien van folie) of tegen meerprijs kan het doek gedrukt worden in Full Colour. Hierdoor is vrijwel ieder ontwerp mogelijk.

Verlichte doekbakken

Aan de binnenzijde is het mogelijk om de doekbakken te verlichten met LED verlichting. Een doekbak wordt hiermee mooi egaal verlicht en is daarom van een grote afstand goed zichtbaar.

Eigen productie locatie

Signlandia is één van de grootste producenten van lichtreclame in Nederland. Op onze eigen productielocatie in Nieuwegein maken wij alles op maat, zo ook onze doekbakken. Dat doen wij op een ambachtelijke manier in combinatie met ons moderne machinepark met eigen spuitcabine. Om de montage van de doekbakken te vereenvoudigen kunnen wij de achterzijde voorzien van wandprofielen voor een gesloten montage of de bovenzijde voorzien van hijsogen. Indien de doekbak op het dak geplaatst wordt kunnen wij achterliggende aluminium steunen maken.