Bevestigingsframes voor doosletters en lichtreclame

Doosletters en Signluxx LED letters kunnen op verschillende manieren bevestigd worden aan een pand. Signlandia maakt gebruik van drie verschillende bevestigingsframes: wandframes, pendelframes en dakframes (lees onderaan de pagina meer informatie over ieder soort frame). Al jarenlang maakt Signlandia deze frames exclusief voor de sign branche. Zodoende hebben we veel ervaring opgedaan en weten we precies waar we op moeten letten bij het maken van aluminium constructies in combinatie met beton ballast. Daarnaast hebben we de kennis en techniek in huis om altijd een passende oplossing te bieden. Voor ieder ontwerp en elk pand. Voor zowel op een dak als op een gevel.

Lichtreclame al in de fabriek op het frame bevestigen

Lichtreclame met LED- of neonverlichting kan direct op een gevel gemonteerd worden. Een andere optie is om de lichtreclame al vooraf te monteren op een wand- of dakframe. Kiest u voor deze optie dan monteren wij de lichtreclame in onze fabriek al op een frame. Dit scheelt voor u tijd en zo hangt uw ontwerp dus sneller op de juiste plek.

Ondersteuning bij installatie van het wand- of dakframe

Naast het ontwerpen van het frame kunnen wij ook ondersteunen in diverse las- en constructiewerken. Of u nu één ontwerp heeft dat bevestigd moet worden aan een gevel of meerdere ontwerpen. Wij helpen u graag bij het stevig en veilig bevestigen van uw lichtreclame.