Gevelletters

Doosletters zijn driedimensionaal en iedere letter wordt los geproduceerd. Door het grote contrast van de letters met de achtergrond zijn logo’s, slogans en teksten van grote afstand goed zichtbaar. Daarom zijn ze extra geschikt voor bijvoorbeeld gevels. Doosletters worden ook niet voor niets vaak gevelletters, boxletters of 3d letters genoemd.
Naast het produceren van gevelletters kunnen wij ook ervoor zorgen dat de letters gemonteerd worden op een aluminium dak- of wandframe.

Verlichte of onverlichte doosletters

Wilt u dat uw ontwerp ook goed zichtbaar is in het donker? Of mag het pand extra opvallen naast alle andere bedrijfspanden? Dan zijn onze verlichte doosletters de oplossing. Wij kunnen deze doosletters leveren inclusief ingebouwde LED- of neonverlichting. Als de doosletters niet verlicht hoeven te worden, omdat u bijvoorbeeld de verlichting zelf wilt inbouwen, leveren we de doosletters zonder verlichting. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en voorbeelden? Bekijk ons portfolio. Heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Eigen productie locatie

Signlandia is één van de grootste producenten van doosletters, constructies en lichtreclame in Nederland. Op onze eigen productielocatie in Nieuwegein maken wij iedere doosletter op maat. Dat doen wij op een ambachtelijke manier in combinatie met ons moderne machinepark met eigen spuitcabine. Zo kunnen wij elk gewenst formaat en kleur doosletter maken. Van klein tot groot en met of zonder ingebouwde led- of neonverlichting.